BlackBox house

Noszvaj Meseút - szerelemgerjesztő ösvény pajzán történetekkel és próbákkal

Hívd el párodat egy meserandevúra és fedezzétek fel együtt Noszvaj felnőtteknek szóló Szerelmes meseútját! Járjátok be a 12 helyszínt és közben ismerkedjetek meg a környék legromantikusabb tájaival a síkfőkúti tavaktól a Barlanglakásokig. Merüljetek el a mesevilágban és egymás társaságában!

Noszvaj Meseútja a Harmónia kávézóból indul és a Rozika cukrászdánál ér véget.

Az első állomáson tudod megváltani a jegyedet, itt kapod meg a felfedezésre váró út térképét és egy pici kulcsot, mely - stílusosan - egy piros textilszív-kulcstartón fityeg.

10 db kívül-belül gyönyörűen festett házikó-láda vár rátok. Ahogy kinyitod kis kétszárnyú ajtaját, máris a mesevilágban találod magad! A mese mellett elhelyezett pár apró tárgy az adott történet témájához, hangulatához kapcsolódik, az ajtók oldalára próbatételeket, játékos feladatokat és beszélgetésindító kérdéseket tettek a készítők. 

Mehettek kéz a kézben andalogva, de két keréken is gurulhattok. (Ez esetben készüljetek, hogy a dimbes-dombos vidék tartogat néhány kihívásos emelkedőt is a számotokra!)

Csak kettesben? Csak ifjaknak? Dehogy! 

Idősebbek is elkezdhetik! Az út aszfaltozott, nem kell aggódni, hogy csúszik vagy nehezen járható. 

A meseösvény teljes hossza 5 kilométer, de nem muszáj végigjárni.

Szépen elgurul rajta a babakocsi és a futóbringa is. Ha a gyerekeket is magaddal vinnéd, tedd meg bátran, nyugodt lehetsz, nem fognak unatkozni! A mozgás örömét és szüleik pirulós-mosolygós kedvét értékelni fogják. 

És bár ezeket a meséket nem a kicsik számára válogatták (jobb is lesz, ha csak magadban olvasod el őket!), a kérdések és feladatok megválaszolásába őket is bevonhatjátok. 

(Ha olyan meseösvényt keresel, aminek ők lehetnek a főhősei, nézd meg a sárkányvadász családi meseutat!)

Praktikus információk a Noszvaj Meseútról:

Belépőjegy: 2000 Ft/pár.

Időtartam: Ha van két órátok, már érdemes útra kelni, de ha tudtok, szánjatok rá legalább fél napot, hogy mélyre merülhessetek a mesék adta különleges atmoszférában és egymás társaságában. 

Nyitva tartás: A Noszvaj Meseút az év minden napján elérhető, a kezdőállomás nyitvatartási idejében. 

Ha nemcsak a BlackBox házad nyitott teraszajtóin keresztül szeretnéd személni a tájat vagy hallgatni a madárfüttyöt, ne hagyd ki ezt a romantikus sétát, ami garantáltan felpezsdíti kapcsolatotokat!

Webhely: Felnőtt meseút Noszvaj

foglalás