BlackBox house

Elbújni a világ elől.
Elfelejtkezni a sürgető határidőkről.

Otthon hagyni a tennivalókat.

Egymásra figyelni.
Pár napra kívül kerülni a mindennapokon.

Elnyúlni a szaunában.
Fellélegezni a sós párában.

A jakuzziban ülve belefeledkezni
a noszvaji panoráma látványába.

Luxus a lankákon

Luxus lombház a fa tetején

A BlackBox privát wellness vendégházakban megállítottuk neked az időt!

Hadd lássam!

panorámás jacuzziterasz

sótéglás finn szauna

prémium reggeli az árban

privát szféra panorámával

Hadd lássam!

A BlackBox házak varázsa abban rejlik, hogy utazótársadon kívül senkivel nem kell megosztanod semmit.
Csak a madárfüttyöt.

BlackBox 1.

Lazulj el a privát wellnessben és engedd közel magadhoz a természetet!

BlackBox 2.

Bújj el a világ elől, élvezd a jakuzziteraszt és az elegáns dizájn kényelmét!

Vendégeink mondták

Rólunk
J. ZS. Gábor
"Fantasztikus 3 napot töltöttünk a Blackbox House alsó vendégházában. A ház minden igényt kielégítő, minőségi és modern berendezéssel felszerelt, az ágy kényelmes, külön kiemelném a szauna melletti zuhanyzót. A tulajdonos közvetlen és minden apró részletre figyelt, nem volt hiány semmiből sem. Itt tényleg csak pihenni kellett, és élvezni a ház illetve a természet adta lehetőségeket. Csend és nyugalom van. A padlófűtés miatt még kellemesebb volt a ház. A reggeli választékos és két személyre is bőséges volt, a pékáru meleg, a hidegtál friss és változatos."
G. Krisztina
"Mindenek előtt szeretnénk megköszönni azt a rugalmasságot, amit számunkra nyújtottatok ezen a hétvégén! Nagyon hálásak vagyunk érte, ugyanis baromira ránk fért, hogy kiszabadulhassunk itthonról .
Kiváltképp szerencsénk volt, hogy erre a csodálatos helyre mehettünk megpihenni, kikapcsolódni - még ha csak egyetlen éjszakára is.
A gesztenyefa körül zajló élettel nem tudtunk betelni! A csend, ami körülvett és Noszvaj bája ámulatba ejtett minket. A borongós idő ellenére kellemes időtöltést nyújtott mind a ház által nyújtott szolgáltatás, mind pedig a környezet.
Ugyan itt megemlíteném, hogy igen bőséges volt a reggelink, a túró rudinak meg aztán pláne megörültünk"
L. Renáta
"Szeretnénk megköszönni ezt a felejthetetlen két napot, melyet az Önök vendégházában tölthetünk. Gratulálunk ehhez a minden luxus felszereltséggel ellátott házhoz, mely gyönyörű környezetben helyezkedik el. Nyugalom szigete.A panorámás jacuzzi, szuper szauna minden elvárást felülmúló élményt nyújtott. A tartalmas, isteni reggeli pedig csak kiegészítette a csodás pár napot. Mindenkinek kötelezően írnám fel receptre. Bármikor visszatérnének ."
Kitti és Zoli
"Ebben a rohanó világban, ha szeretnének madárcsicsergős, világtól elbújós helyre utazni válasszátok Noszvajon a Blackbox házakat! Isteni feltöltődést nyújtott számunkra ez a hely, ahol a természet lágy ölén finom reggelit kóstolva megtapasztalhattuk ,hogy milyen kicsit kiszakadni a nehéz hétköznapokból! Köszönjük ezt a csodás hétvégét és szeretettel fogunk visszagondolni minden ott eltöltött percünkre a Nyugalom szigetén!!!!! "

Ha nem szeretnél lemaradni, érdemes már
most lefoglalni a kiválasztott házat!

foglalás

Mielőtt egy séta vagy túra kedvéért kiszállsz a jakuzziból és elhagyod a privát wellnesst, olvasd el ajánlónkat a helyi érdekességekről!

Noszvaj látnivalók

A BlackBoxok Noszvaj egyik eldugott telkén bújnak meg

Hol találsz minket?

Olyan itt, mintha lejöttél volna térképről…

… pedig Budapestről alig több mint 2 óra, Eger felől pár perc alatt megközelíthetők vagyunk! És végig felújított utakon autózhatsz.

 

Megnézem a címet!

foglalás